Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

Korábban földönkívüliek kísérleteztek rajta, most Fördős Attilával kampányol

2019. szeptember 12. - Váci Hírlap

Különös előadás lesz jövő hétfőn a váci Dunakanyar Színházban. A Fidesz tart kampányrendezvényt, melynek házigazdája Fördős Attila polgármester, vendége pedig Georg Spöttle német származású ex-rendőr, akit a kormánymédiumok rendszeres interjúalanyaként ismerhetünk. Hírnevét azonban azzal alapozta meg, amikor egy német nyelvű UFO-magazinnak elmesélte, hogy a 90-es években több alkalommal is kísérleteztek rajta földönkívüliek. A találkozásokat követően elismert UFO-szakértő lett Németországban, konferenciákon is adott elő.
kep1.jpg

A magazinban hosszasan írt a kísérletekről: az első alkalommal még ő is azt hitte, hogy csak rosszat álmodik. Azonban ébredés után egy 10 centiméter hosszú vágást talált a combján. Ezen viszonylag hamar túltette magát, ám a következő hasonló éjszaka során már egy orvosnő adott be neki valamilyen injekciót, melynek reggel szintén megtalálta a nyomát.

Ezt követte a harmadik eset, amikor egy éjszaka arra ébredt, hogy nem képes mozdulni. Ébren volt, tisztán tudott gondolkozni, azonban a teste teljesen bénult volt. Először egy "turbinaszerű" zajt hallott, majd egy láthatatlan erő néhány centiméter magasba emelte a testét. Ezután "világosság vált számára, hogy orvosi segítségre van szüksége", azonban a szakemberek nem találtak semmilyen problémát. Végül beleásta magát a szakirodalomba, és "megkönnyebülten, de aggodalommal" vette tudomásul, hogy nem beteg, hanem földönkívüliek végeznek rajta kísérleteket.

Az utolsó találkozása az idegenekkel két évvel később, 1995-ben volt. Ekkor éjszaka két óra körül teljesen kipihenten ébredt az ágyában és a szobáját kék fény borította be. Saját elbeszélése szerint

hirtelen egy apró, kupola formájú szobában találtam magam. Csupán két fotel volt benne, az egyikben egy szőke, harminc körüli, csinosan öltözött nő ült, és arra kért, hogy foglaljak helyet. Ezt filmszakadás követte, és hirtelen a saját kertemben álltam. A ház fölött két sárgásan világító objektum repült el. Újabb filmszakadás után már újra az ágyamban feküdtem, velem szemben pedig egy barna, foltos bőrű alak állt, az arca mintegy 30 centiméterre az arcomtól.

Spöttle ezután elismert UFO-szakértő lett Németországban. Előadott többek között az 1994-es budapesti UFOCON konferencián. Érdekes helyi vonatkozás, hogy a fellépők között ott volt a váci születésű Gyurcsok József is, aki később a Budapest TV-n foglalkozott távgyógyítással.

Spöttle 13 évvel ezelőtt került Magyarországra, azon belül is a Csongrád megyei Szentesre. Az elmúlt években rendszeres fellépő lett a kormánymédiumokban, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is oktat. Idén ősszel a Fidesz színeiben indul önkormányzati képviselő-jelöltként Szentesen. Illetve szeptember 16-án, hétfőn Fördős Attilával kampányol majd a Dunakanyar Színházban a váci lakosok szavazataiért.

Legyél képben Vácon! Kövess minket Facebookon: facebook.com/vacihirlap

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr4015068378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása