Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

MÉG HAZUDNI IS OSTOBÁK: ÚJABB HÍRHAMISÍTÁSSAL BUKOTT LE A VÁC ONLINE

2021. január 18. - Németh E. Ádám
kamuonline.jpeg
Újranyitott városházi VIP-parkolóról hazudott ezúttal a kormánypárt helyi lapja, a cikkben nemcsak valótlansággal támadták a városvezetést, de egy, a térre behajtási engedéllyel rendelkező civil járművéről sejtették azt, hogy egy ellenzéki polgármesteré. Egyúttal tanúbizonyságot tettek ostobaságukról, hozzá nem értésükről.

A luxus és a korrupció szavak az Orbán-kormány 10 éves ténykedésének köszönhetően alaposan összeforrtak – elég Rogán Antal helikopterezésére, a miniszterelnök vagy Mészáros Lőrinc nevű strómanjának luxusrepülőzéseire gondolni, vagy a sokadik, korrupción kapott kormánypárti országgyűlési képviselő botrányait sorra venni. Piaci körülmények között sikertelen, vagy átlagosan sikeres emberek, gyakran csak politikusi munkatapasztalattal hatalmas vagyonokat halmoznak fel. Igen, ez az a kör, amely a Vác Online nevű álhíroldal országos megfelelőit eltartja, és ezen álhíroldalak nem restek mindennel megpróbálkozni a városvezetés lejáratása érdekében.
Ez volt a szándék most is, amikor egy, az átlagosnál drágább dzsipet fotóztak a Főtéren. A kép alapján azt sejtették, hogy az a városházi egyeztetésen részt vevő egyik polgármesteré.
Ebből vonták le aztán azt a következtetést, hogy a városoknak nem is fájhatnak a több száz millió forintos kormányzati elvonások. Csakhogy úgy tűnik, a Vác Online még arra is alkalmatlan, hogy egy ilyen témában megbizonyosodjon a valóságról, egyáltalán: érdekelje az igazság.
kamuonline2.PNG
Azonban a cikk alatt feltűnt komment elmagyarázza a fideszes álhírgyártóknak, hogy sikerült lefotózniuk egy civil autóját, aki (a hozzászólás alapján) főtéri ingatlannal rendelkezik, a behajtási engedélyt pedig megfizeti. Az autó tulajdonosának az erről szóló kommentjét „természetesen” törölték, de olvasóink lementették. A leleplezett hazugság ellenére a valótlanságot tartalmazó cikket azóta sem törölte a Vác Online.
Mi mást várhatunk egy olyan laptól, amely azt állítja, hogy szereti Vácot, eközben a várost érintő több mint félmilliárdos elvonásról nem hajlandó beszámolni. Helyette parkok faleveleit fotózgatják – mondván, hogy az az igazi probléma. Nem nehéz arra gondolni ez alapján, hogy a cikkeknek a városhoz nem, csak a Vácot korábban kifosztó politikai oldal érdekeihez van köze.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr1316397070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása