Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA... ÉS GYÁVA ÁLLAMTITKÁRNAK?

2020. december 01. - Németh E. Ádám
72062093_10157985182597044_9046423692111773696_o.jpg
Úgy tűnik, Szabó Tímea országgyűlési képviselőnek még új és meglepő, ami a váci polgároknak már megszokott: képviselőtársának, a kormánypárti Rétvári Bencének egyetlen porcikája sem kívánja a mameluk médián kívüli nyilvánosságot.

Nem véletlenül vásárolt meg egy korábban felfuttatott közösségi weboldalt az egyébként leginkább mikrofonállványt állítgató szerepkörre használt Zámbó Emese, Rétvári Bence embere. A pereket vesztő, nevetséges közéleti baklövéseket publikáló Vác Online stílusa fekszik igazán neki, nem a tényfeltáró, véleményeket ütköztető vita.
Ezt nem tudhatta a Párbeszéd Magyarországért frakcióvezetője, amikor arra számított, hogy az ATV stúdiójában találkozik vele és rákérdezhet a kormány néhány gyomorforgató döntésére. Szabó Tímea elől azonban Vác országgyűlési képviselője – ezúttal államtitkári minőségében – megfutamodott, nem ment el a tegnap esti tévészereplésre.
A váci polgároknak viszont nem jelent újdonságot, hogy a más politikai nézeteket vallókkal (egyáltalán: a néppel!) történő találkozáshoz nagyon nem fűlik a foga Rétvárinak. A meghívások ellenére kerüli a váci eseményeket, messze jár akkor, amikor esetleg nem válogatott szimpatizánsaival, fizetett firkászaival kellene szembenéznie. Hogyne: még végül kellemetlen kérdésekre, őszinte véleményekre kellene reagálnia!
Úgyhogy, csak azt tudjuk javasolni Szabó Tímeának is, hogy várja ki a következő választási kampányt. Akkor az aktuális krumpliosztogatásnál bizton találkozhat az immár gyávaságáról is ismertté váló Rétvári (Nyuszi) Bencével.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr9116320374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása