Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

KÉT ÁLBOTRÁNY, EGY SZENDVICS TOVÁBB HAZUDOZIK RÉTVÁRIÉK OLDALA A VÁCI KÖZÉTKEZTETÉSRŐL

2021. február 26. - Németh E. Ádám
szendvics.jpg
Már a legdurvább félrevezetéstől sem riad vissza a gyermekeket politikai propagandára használó szennyoldal. Nemrég épp egy uborkás fotót mutatott, mint a Petőfi iskolában február 16-án adott uzsonna, majd ugyanezt a szendvicset mutatja be egy másik cikkében, mint amit február 18-án egy főtéri iskolában a sérült gyermekeknek adtak. Még arra sem figyel a szerző, hogy vajon elhiszik-e: már két nappal korábban elkészült az az uborkás-vajkrémes szendvics a Petőfi iskolában, melyet két nap múlva a Cházárban is "odaadtak" a gyermekeknek.

Ráadásul a képazonosság is egyértelmű: ugyanaz a kéz, ugyanabban a ruhában tartja ugyanazt a szendvicset.
A megjelenés után azonnal cáfolta a hazugságot egy konyhás dolgozó a cikk alatti kommentjében, fotóval bemutatva azt, hogy valójában milyen szendvicset kaptak a diákok aznap, és máskor uzsonnára. Ebből kiderült, hogy szó sincs róla, hogy a gyerekek mindig uborkás szendvicset kaptak uzsonnára.
Nem véletlen, hogy az oldal már több pert is bukott valótlan állításai miatt.
Korábban írtunk arról, hogy a Rétvári Bencéhez köthető helyi kormánypárti álhíroldal a Cházár-konyha dolgozói ellen indított lejárató hadjáratot. A lelkiismeretesen dolgozó konyhások a hazugságokat nemcsak személyesen, de fotókkal alátámasztva is cáfolták. A támadásnak egyértelmű politikai motivációja van, a Nagymarosról szerkesztett lap az önkormányzati dolgozókon keresztül próbálja támadni gazdája politikai ellenfeleit.
A támadásoknak hátszelet biztosító intézményvezető, Ványi Lászlóné KDNP-s politikus, aki feltehetőleg így próbálja meghálálni kinevezését Rétvári Bence miniszterhelyettesnek. Ványiné már az intézmény élére történő kinevezését megelőzően is valótlanságon alapuló kirohanást intézett a vele szövetséges Fördős Attilát 2019-ben bucira verő városvezetés ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr5916441030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása