Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

RÉTVÁRI EMBEREI HÜLYÉNEK NÉZIK A VÁCIAKAT: A MÉLYGARÁZSRÓL IS HAZUDNAK

2020. november 10. - Németh E. Ádám

 

szabo_cse.PNGKi-ki eldöntheti magában, hogy az egyre kétségbeesettebben rúgkapáló váci fideszes médiaszereplők számára szimplán szellemileg felfoghatatlanok a jogszabályok, vagy értik ugyan miről szólnak ezek, de az őket fizetők elvárásainak mindenképpen szeretnének megfelelni. Még annak árán is, hogy fel kell vállalniuk a váci emberek hülyének nézését.

A friss példa a két előretolt újdondász narancsos „médiaguru” személyes megjelenése a már egyszer a Vác Online nyomán hazugságokat állító és pereket is vesztő Hír TV-ben. Nem kisebb váci sajtógéniuszok juthattak így ordas nagy butaságot tartalmazó „szenzációjukkal” országos szerepléshez, mint a már korábban is közröhejes szereplésével feltűnést keltő fidelitasos Szabó Csaba, illetve a valahonnan Nógrádból időnként a kutyulékot megkavaró szándékkal Vácra zavart „Molnár Péter riporter”.

Rétvári Bence embereinek mondanivalója az volt, hogy jogszabályba ütközik Vácon a mélygarázsban szedett parkolási díj. Mert számukra az „országszerte ingyenesség” azt jelenti, hogy mindenhol ingyenes, még a mélygarázsokban is.

Megspórolhatták volna az ismételt blamát, ha nem a – bíróság által is hazugnak ítélt – Vác Online újabb, azon hazugságára támaszkodnak, mely szerint „Jogtalanul fizettetnek parkolódíjat a mélygarázsban”. Tájékozódni lehetett volna előtte, kicsit vissza kellett volna olvasni,

hiszen olyan Fidesz vezetésű városokban, mint Kecskemét, Sopron, Debrecen vagy éppen Győr, sem a tavaszi, sem a mostani veszélyhelyzetben nem ingyenes a várakozás a mélygarázsban. Csupán ott, ahol a kormányrendelet ezt kötelezővé teszi: a felszínen.

Ám úgy tűnik, a szereplési vágy felülírja a józan szövegértelmezést és megerőszakolva a fideszes kormány rendeleteit, csupán azért, hogy – a váciakat megtévesztve – ismét egy hazugságot lehessen harsogni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr616281284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása