Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

MELEGEBB ÉGHAJLATRA KÜLDTÉK RÉTVÁRI KÖTEKEDŐ EMBERÉT A KOMMENTELŐK

2021. február 18. - Németh E. Ádám
151308597_790561921816085_4381194219486855915_o.jpg
Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke hol főnöke szennyoldalán, a Vác Online-on, hol pedig saját profilján próbálja lejáratni a város jelenlegi vezetését. Ez történt most is: Rétvári Bence embere most épp azt próbálta meg ironizálva sejtetni, hogy Fördős Attiláék nem is hagytak bukásukat követően maguk után félmilliárdos tartozást, illetve a több száz millió forintnyi kormányzati elvonás nem is annyira súlyos.

A szövegkörnyezetéből részleteket kiemelő szedett-vedett videójának lényege: Szabó Csaba szerint a polgármester rosszul idézett egy közmondást, ezért alkalmatlan a váci polgárok bizalmából kapott feladatára. A kosdi ifjú politikussal azonban szembejött a valóság, a videó alatt szinte senki sem hitte el a fideszes hazugságokat
.
„Hogyan lehet töröli ezt a fiút. Nem kérek belőle.”
– írta egyikük.
Volt, aki a később semmittevése miatt megbukott helyi fideszesek legendássá vált ünneplését idézte a Mokánszky Zoltánnal romantikus városházi fotózáson kapott, a homoszexuális orgiájáról elhíresült Szájer Józseffel is szívesen fotózkodó fiatalembernek:
„Csabika! Egyszerűen senkik vagytok hej-hej!"
A kommentelők rögtön tudták azt is, hogy honnan fúj a cél, és ez is ugyanannak a politikai bosszúhadjáratnak a része, amelynek keretében Váctól lassan egymilliárd forintot vettek el. És amely ellen, a város érdekében a Fidesz-KDNP helyi potentátjai egy szót sem szóltak.
„Annyira akarod de nem megy ez neked te fiú... A szemüveged töröld meg tiszta pára. Rètvári kis se..nyalója. Gondolom hozzád hasonlóak szerkesztik a Vác onlinet is...”
„Rétvári kis csicskája, a helyedben nem járatnám le magam ennyire. Meg kevesebbet is hazudnék. Szívódj fel a gazdáddal együtt!”

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr4216439048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása