Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

KIHASZNÁLJA A RÁBÍZOTT GYEREKEKET? KÖZÉTKEZTETÉSI HAZUGSÁG A KDNP-S IGAZGATÓTÓL

2021. február 13. - Németh E. Ádám

vanyine_es_a_ket_testor.jpg

Rétvári Bence helyi embere, egy minden eddiginél gusztustalanabb politikai kampányt indított az önkormányzat lejáratására. A KDNP Pest megyei alelnöki tisztségét is betöltő pártembert, Ványi Lászlónét a főtéri Cházár iskola élére az az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevezte ki, amelyben párttársa, a térség országgyűlési képviselője miniszterhelyettes.

Ványiné már az intézmény élére történő kinevezését megelőzően is valótlanságon alapuló kirohanást intézett a vele szövetséges Fördős Attilát 2019-ben bucira verő városvezetés ellen. Feltételezhetően bizonyítani kellett a párthűséget, majd az igazgatói pozíció formájában elé vetett alamizsnát meghálálandó, folytatta a kamukampányt főnöke politikai ellenfelei ellen.

Most épp újfent azt állítja, hogy kollégistái éheznek, holott egy korábbi vizsgálat megállapította, hogy már az ezt megelőző hasonló „kampánya” is tele volt kamuszagú állításokkal. Például olyan étellel kapcsolatban panaszkodott, amely soha nem is volt felszolgálva az intézményben. Kiderült az is, hogy szalonna szeletet mutattak be úgy, mintha azt gyermekek kapták volna, miközben ez sem szerepelt étlapon. Az is a diákok felhasználására utal, hogy az intézményt is ellátó főzőkonyha több másik intézménynek is dolgozik, de onnan nem érkezett panasz az önkormányzat beszámolója szerint.

Több alkalommal előfordult viszont, hogy nem tudták leadni az étkezők létszámát a konyhát üzemeltető önkormányzat felé, így volt, hogy több tucatnyi gyermekkel többet kellett ellátniuk a konyhásoknak, mint amire Ványinéék információi alapján készültek.

Nemcsak a kormánypárti ügyeket jól ismerők számára egyértelmű, hogy nem az ételek minősége, hanem a kormánypártok politikai játszmái miatt lett hirtelen problémás a szolgáltatás. Erre utal az is, hogy saját konyhásai sem hagyták már szó nélkül az őket érő hazugságáradatot, és nyilvános Facebook-csoportot indítottak azon fideszes kampányfogások megelőzésére, melyeknek ők a célpontjai. És rögtön be is bizonyították: a már többször valótlan állításon kapott Vác Online olyan ételről (vajas kenyerek uborkával) állította, hogy vacsora, amelyet uzsonnára kaptak a gyermekek.

A poszt alatti kommentekben megjelentek azok a szülők is, akiknek a gyermeke szintén az intézménybe jár vagy átlátnak a fideszes szitán:

„Én elégedett vagyok azzal az étellel, amit gyermekeim kapnak ettöl a konyhátol. Változatos,kapnak źöldséget es gyümölcsöt,joghurtot,gyümölcspépet,többféle péksüteményt....és ismerem a konyhasokat is,akik szívüket és lelküket kiteszik azért, hogy gyermekeink etkezése rendbe legyen.”

„Az a poszt egy politikai marhaság... Csak már elèg dűhitő hogy az ott dolgozókat illetve a kollègiumba èlő gyerekek használják fel arra hogy a kamu híreket tudjanak gyártani... Ez a Fideszes majmok szintje...”

Ez csak kettő azok közül a vélemények közül, amelyek a Ványiné boszorkánykonyhájából útnak indult hazugságok hatására érkeztek. Egy biztos: az, aki gátlástalanul felhasználja saját politikai céljai érdekében a rábízott sérült gyermekeket, alkalmatlan intézményvezetőnek és nagyon messze áll a keresztényi gondolkodástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr5016426068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása