Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

Politikai haszonszerzésre használja a koronavírust a váci Fidesz

2020. március 24. - Németh E. Ádám

A világjárvány magyarországi megjelenése óta csendben volt a váci Fidesz-frakció, most hirtelen öt javaslattal álltak elő. Tökéletes politikai kampányfogás, csak egy probléma van vele:

zoltanszky_mokan.jpg

kormánypárti társaik azok, akik gyakorlatilag semmilyen segítséget nem nyújtanak a településeknek a megnövekedett kiadások miatt a járvány kitörése óta.

A váci önkormányzat például önerőből szervezte meg a veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedéseket, így a helyi szépkorúak segítését is, miközben még egy állami fenntartású intézményt is támogattak saját készleteikből.

Erre jön Pető Tibor és Mokánszky Zoltán volt alpolgármester, majd bedobnak öt olyan javaslatot, amelyet semmilyen más fideszes városvezetés nem hozott még meg az országban. Pedig, ha valóban segíteni szeretnének és nem nyerészkedni a koronavíruson, akkor lenne mit tenni,

például felszólíthatnák saját pártjukat arra, hogy biztosítsák a megfelelő védőfelszereléseket legalább a kórházi dolgozók és a mentősök számára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr3815552536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása