Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

CSEREKLYE-KABARÉ AZ ÉV VÉGÉRE: A TESTÜLET HŐZÖNGŐJE RÁTESZ EGY LAPÁTTAL

2020. december 30. - Németh E. Ádám
csereklye_nyilatkozik.jpg
A jogerősen elítélt embereket sorában és támogatója között tudó „Vác Városért Választási Egyesület” önkormányzati képviselője tovább ismételgeti hazugságát a Rétvári Bencéhez köthető mocskolódó oldalon, a Vác Online-on. Csereklye Károlynál most ott akadt el a lemez, hogy Vácon nem működnek a térfigyelő kamerák.

Bár párszor már felvilágosították, hogy ez nem így van, de a tények úgy tűnik, nem érdeklik a korábban még a Fidesz képviselőjeként, Fördős Attila támogatottjaként a váci képviselő-testületbe került hőzöngőt. Bár pont Csereklyétől, a veterán képviselőtől lenne elvárható a felkészültség, ezt az alap elvárást sem képes teljesíteni. Sőt, a képviselő-testületi cirkuszairól és ordibálásairól elhíresült képviselő egy videoüzenetében már arról beszélt, hogy azért alkalmatlan a mai városvezetés, mert „még annyit sem teremtett meg, hogy a tiszteletdíját valamilyen formában fedezze a pályázati pénz”.
A többször is valótlan állításon kapott Csereklye Károly valószínűleg nem nézett utána: képviselői tiszteletdíjra nem pályázhat egyetlen város sem, ilyen pályázati kiírásra még nem volt példa. És így volt ez akkor is, amikor Csereklye Károly még alpolgármesterként tízmilliókhoz jutott hozzá. Vagy éppen az előző képviselői ciklusában, amikor javaslatára az építményadót az eredeti 125 %-ára emelte a fideszes városvezetés. És így van ez most is, amikor annak ellenére felveszi százezres tiszteletdíját, hogy nem tarthat ülést a testület, és nem nyújt fedezetet Csereklye százezreire egyetlen pályázat sem – veszélyhelyzeten kívül pedig érdemi munka helyett gyakran csak artikulálatlan, fárasztó hőbörgéssel „segíti” a közös munkát.
Emlékezetes, hogy a Rétvári Bencéhez köthető, már bíróság által is többször hazugságon kapott álhíroldal, a Vác Online egy korábbi Csereklye sajtótájékoztató kapcsán újabb dolgot talált ki. Azt állította, hogy a hőzöngő politikus a „Váci Szívvel választási egyesület tagja”. Ez egy újabb hazugság, mivel még hasonló nevű szervezet sem létezik a bírósági nyilvántartásokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr7316369002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása