Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

Révész Ákos József az új váci rendőrkapitány

2020. április 02. - Németh E. Ádám

A rendőrség hivatalos honlapján jelentették be, hogy a Váci Rendőrkapitányság élére Révész Ákos József ezredest nevezte ki Nagy László megyei főkapitány. Elődje, Latorovszky Gábor a Pest Megyei Rendőrfő-kapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese lett.

pmrfk_lead_2_1103.jpg

Révész Ákos Józsefet 1990-ben avatták honvéd hadnaggyá, miután végzett a Kossuth Lajos Katonai Főiskola harckocsizó szakán. 1995 márciusa óta dolgozik a rendőrségnél.

2002-ben a Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát vezette, 2004-től pedig a balassagyarmatit. Egy évvel később már a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője volt.

revesz.jpeg

2012-től 2014-ig a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgozott, majd vezette a Bátonyterenyei és a Rétsági Rendőrkapitányságot is.

Nagy László megyei főkapitány korábban azt írta Révészről, hogy

munkáját hozzáértéssel, nagy szorgalommal, felelősségtudattal és eredményesen végzi. Fokozott figyelmet fordít szaktudása bővítésére, illetve a megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására.

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr415584988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása