Vác közéleti hírportálja

Váci Hírlap

SZABÓ MOST KAMU VIDEÓ HELYETT MÁST BARKÁCSOLT - MINISZTER KELLETT 3 MADÁRODÚ ÁTADÁSÁHOZ

2021. február 26. - Németh E. Ádám
received_1583208795202382.jpeg
Az így vagy úgy Szájer Józsefhez és Mokánszky Zoltánhoz kötődő Szabó Csaba örvendetes eseményről számolt be közösségi oldalán. Úgy tűnik, háromnegyed év alatt sikerült pár madárodút összehoznia, amely a kormánypártoknál akkora teljesítménynek számít, hogy tegnap egy miniszter és egy államtitkár kellett három madárodú ünnepélyes átadásához, a főtéri Cházár intézményben.

A civilnek beállított rendezvénybe és odúkba persze belement nem kevés állami pénz, mert így lehetett a korábban több ügyben már beégő váci Fidelitas elnököt, Szabó urat ismét mikrofon elé állítani.
Úgy tűnik, a KDNP-s pártkatona, Ványi Lászlóné az intézménye sérült gyerekeit a nemlétező uborkás kenyértől jobban félti, mint azoktól, akik néhány napja a parlamenti szavazáskor igen közel ültek a később súlyos covid-fertőzéssel kórházba kerülő frakciótársukhoz. Így aztán Nagy István miniszter és Rétvári Bence nyugodtan pózolhatott a sajtónak Vácon.
Az alighanem smafu, hogy az országosan meghirdetett sajtótájékoztató többe kerülhetett, mint a madárodúk, de nem is ez a lényeg. Inkább az a fontos, hogy az ilyen „szenzációs” avatásokkal a Fidesz által madárnak nézettek ki legyenek elégítve.
Aligha vannak pontos adatok, hány madár él hazánkban, de a Puskás Stadion alá tervezett, Orbán és focisleppjének menekülését szolgáló alagút már most kétmilliárdra becsült építési költségéből lehet, mindnek készíthető lenne egy-egy ilyen odú.
Csak győzzék Rétváriék ezeket hármasával ünnepélyesen felavatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://vh.blog.hu/api/trackback/id/tr516449346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása